Fes-te’n soci

A GeneratePress Site

Navigate

fes-te'n soci

Avantatges

En formar part de l’Associació tindràs accés a l’Àrea de Socis on podràs utilitzar serveis com:

  • La Sol.licitud del Grup de Suport.
  • Llistat: Contacta amb altres membres.
  • La Valoració d’Assistència Rebuda.
També podràs: 
  • Intervenir sense limitacions en les assemblees.
  • Escollir els membres de la Junta.

Qui pot ser soci

Pot ser membre de l’AMJC tot el personal mèdic, farmacèutic, biòleg, químic, enginyer, físic i psicòleg que s’hagi jubilat en l’Hospital Clínic de Barcelona o hagi format part de la plantilla de l’Hospital Clínic de Barcelona durant un període mínim de 10 anys i actualment estigui jubilat, i ho sol·liciti per escrit a la Junta Directiva.

També poden formar part de l’Associació aquells professors jubilats de la Facultat de Ciències de la Salut – Campus Clínic que varen col·laborar amb personal de l’Hospital Clínic en el desenvolupament de projectes de recerca conjunts.

Com fer-se soci

La inscripció es pot fer en qualsevol moment, també aprofitant el moment en què es produeixi el final de la vida laboral, quan es faci la quitança o en acabar l’acte en què tingui lloc el comiat solemne de tots els professionals que es jubilen de la seva feina al Clínic.

La quota anual és de 20 euros i la gestiona directament la secretaria de l’Associació d’acord amb el compte bancari que indica el mateix soci a la fitxa d’afiliació.

Pots omplir manualment i signar la sol.licitut disponible a la mateixa secretaria del Comitè de Delegats Mèdic, soterrani de l’escala 12, al costat del menjador laboral de l’hospital, en dies laborables de 10:00 a 12:00 hores.

O bé fer-ho de forma online:

  1. Descarregar la sol.licitud per fer-se soci AQUÍ
  2. Emplenar la sol.licitud, imprimir-la i signar-la.
  3. Escanejar el document signat.
  4. Enviar al correu ass.metges.jubilats.clinic@gmail.com.